+31 (0) 518 725 000

Openluchtzwembad

Waadhoeke Resort is de trotse nieuwe eigenaar van het aan het park gelegen zwembad en het omliggende terrein, dat voorheen onder de naam Schatzenburg bekend was. In de zomermaanden is het ruime zwembad en de aangrenzende zonneweide voor iedereen geopend. Deze nieuwste toevoeging aan ons terrein wacht bovendien een complete metamorfose in de totale revitalisering van het recreatiepark met bijpassende horeca- en sportfaciliteiten.

Kidsproof.nl beoordeelt ons zwembad als “een mooi en overzichtelijk zwembad met een superleuke en brede glijbaan”. Dobber dus onbezorgd rond in het verkoelende water, snel van de glijbaan of neem plaats op de ligweide om op te drogen en bij te kleuren.

Ook voor scholen, bedrijven en verenigingen zijn het zwembad en de weide de perfecte locatie om leuke activiteiten te organiseren. Of het nu dient ter afsluiting van het jaar, in het kader van een sportdag of om de teamgeest op te krikken, dit uitstapje slaagt gegarandeerd. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0518 725 000.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 14:00 tot 18:00 uur
Op zaterdag & zondag en in de schoolvakantie: 13:00 tot 18:00 uur
Bij zeer mooi weer verruimen wij uiteraard deze openingstijden!

Entree

De volgende abonnementen zijn aan de receptie van Waadhoeke Resort te koop, contant of met pin af te rekenen en met een mee te leveren pasfoto:

VoorverkoopNormaal
Tot en met 3 jaarVrijVrij
Jaarkaart 4 jaar en ouder€ 55,00€ 65,00
Dagkaart vanaf 4 jaar€ 5,00

Voor eigenaren van de accommodaties op het park gelden onderstaande prijzen:

Abonnement per kavel (max. 4 personen)€120,00
Extra zwemkaart€ 65,00