+31 (0) 518 725 000

Over ons

Alles voor de ultieme vakantiebeleving

Waadhoeke Resort biedt u “in bjusterbaarlike” belevenis, of dat nu eenmalig is of als u regelmatig terugkomt. Haal alles uit uw verblijf in het buitengewone Fryslân en proef van de levendigheid van sfeervolle stadjes als Franeker, Harlingen, Sneek, Dokkum en het tien kilometer westelijker gelegen Leeuwarden, Culturele hoofdstad van Europa 2018.

Natuurlijke schoonheid en rust kenmerken de omgeving van Waadhoeke Resort; een prachtig groen landschap wacht. Ook de echte natuurliefhebbers zijn in het noordwesten van Friesland helemaal op hun plek. Te voet, met de fiets of over het water zijn de mogelijkheden eindeloos.

Op het park zijn accommodaties zowel in de verhuur als ter verkoop beschikbaar. Voor u het weet leidt een heerlijke vakantie tot een tweede woning, die u het hele jaar door zelf kunt gebruiken of via ons aan anderen kunt verhuren. Zo houdt u er altijd iets moois aan over, of dat nu de perfecte uitvalsbasis of een aantrekkelijk rendement is.

Alle gemakken binnen handbereik

De meer dan tweehonderd kavels van Waadhoeke Resort liggen op nog geen kwartier lopen, of vijf minuten fietsen, van het karakteristieke dorpje Menaldum (Menaam). Hier vindt u onder meer een supermarkt, bakkers- of slagerswinkel en enkele eetgelegenheden. Ook het ruim opgezette park zelf heeft veel te bieden, onder meer een zwembad met glijbaan en ligweide, een speeltuintje, horecagelegenheid A31, een drie hectare groot recreatiegebied en bewegingsruimte op of grenzend aan het park.

Uiteraard is Waadhoeke Resort voorzien van alle moderne voorzieningen en faciliteiten, zowel in de chalets als in de gemeenschappelijke ruimtes. Aan de receptie verwelkomen onze medewerkers alle gasten met een glimlach en helpen hen op weg wanneer zij vragen hebben of tips kunnen gebruiken. Een sanitair gebouw, wasserette, milieustraat en (eigen) parkeergelegenheid zijn voor gasten beschikbaar. Het park beschikt eveneens over een kosteloos te gebruiken WiFi-netwerk, voor velen tegenwoordig onmisbaar.

Het hoeft u dus aan niets te ontbreken op uw vakantie in het wonderbaarlijke Friesland, als u maar kiest voor Waadhoeke Resort. Wij maken de belofte van zorgeloos genieten meer dan waar!