+31 (0) 518 725 000
Woodlodge

Deze zo goed als nieuwe Woodlodge is geweldig voor een rendabele investering. De accommodatie is al de gehele zomer volgeboekt.

Net als in de nieuwe Woodlodges op het park is in deze resale plek voor vier personen, die de beschikking hebben over een tweepersoons- en een stapelbed in een enkele, gezellige kamer. Hierin bevindt zich ook het zit- en eetgedeelte, evenals de keuken met kookplaat, wasbak en koelkast.

Het grote voordeel van dit chalet is de professioneel aangelegde tuin met terrasmeubilair en de volledige inrichting, die het geheel direct klaar voor verhuur of gebruik maken. En dat voor maar € 40.000 k.k.!

Woodlodge

Isolatiewaarde:
  • Geschikt voor 4 personen
  • Oppervlakte van 21 m2
  • Tweepersoons- & stapelbedindeling
  • Toilet & douche
  • Kookplaat & koelkast
  • CV
  • Zo goed als nieuw
Vraagprijs € 40.000,- k.k.
Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op
Super verblijf

"Super verblijf"

Hele mooie blokhutjes om in te slapen, alles is voorzien. Heel vriendelijke meneer bij het ontvangst die nog eens meeliep naar het hutje om alles te tonen. Heel goed onderhouden. Niets op aan te merken.

Jolien uit België
Lekker rustig

"Lekker rustig"

Lekker rustig en een uitval weg naar vele toeristische plekken in de omgeving. Heel vriendelijk personeel bij de receptie.

Bert uit Utrecht
Geweldige host

"Geweldige host"

Een hele flexibele houding van de host. Wij konden namelijk later dan normaal inchecken, vanwege prive omstandigheden. Alles was tot in de puntjes voor ons geregeld.

Wesley uit Amersfoort
Ook leuk voor de kinderen

"Ook leuk voor de kinderen"

Lekker rustig en een uitval weg naar vele toeristische plekken in de omgeving. Heel vriendelijk personeel bij de receptie.

Dirk en Elly uit Diedam