+31 (0) 518 725 000
Refurbished chalets

Dit refurbished chalet begint stralend aan een tweede leven. Met de strakke witte buitenkant en donkere deur en kozijnen is de woning weer helemaal van nu. Ook van binnen is de vernieuwing tot in de puntjes doorgezet. Het lichte interieur nodigt uit tot ontspannen in de woonkamer, compleet met tweezitsbanken, een stoere salontafel en aan de muur gemonteerde flatscreen-tv.

Het aangrenzende eetgedeelte is dé plek om samen van een uitgebreide maaltijd te genieten of gezelschapsspellen te spelen. De volledig nieuwe keuken is uitgerust met een wasbak, 4-pits kookplaat, oven en koelkast. Borden, bestek en pannen zijn al aanwezig, dus u kunt zo aan tafel. In de gerenoveerde badkamer vindt u een douche met mengkraan, toilet en badkamermeubel.

De wanden van de accommodatie zijn voorzien van houten panelen voor een moderne, frisse uitstraling. Op de vloer ligt duurzaam vinyl, dat luxueus aandoet en bovendien makkelijk schoon te houden is. De ruiten zijn van enkel glas, in houten kozijnen.

Het chalet telt maar liefst drie aparte slaapkamers, elk met een eigen kledingkast, twee met een eenpersoonsbed en één met een tweepersoonsbed. Hier ligt een tapijt als vloerbedekking, zodat u gerust met blote voeten uit bed kunt stappen. Koud zult u het dan ook niet krijgen, zeker niet met de pas geïnstalleerde CV-ketel.

De kavels variëren van 250 tot 400 vierkante meter en er is dan ook bijzonder veel ruimte buiten de chalets, die 11 meter lang en 3,6 meter breed zijn. De vlonder sluit mooi aan op de woning en deze biedt een comfortabele zitplek aan het uitgestrekte gazon, dat omzoomd is met een coniferenhaag. Aan privacy heeft deze kavel dan ook geen gebrek. In de hoek staat zelfs een berghok, waar u al uw tuingereedschap en andere spullen in kwijt kunt.

Vanaf €59.500,00 mag u dit opgeknapte chalet al uw tweede huis noemen, inclusief eigen grond!

Refurbished chalets

  • Geschikt voor 4 personen
  • Oppervlakte van 40m2
  • Woonkamer met keuken, 3 slaapkamers
  • Toilet, douche & badkamermeubel
  • Kookplaat, koelkast en oven
Vanaf € 59.500,-
Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op
Super verblijf

"Super verblijf"

Hele mooie blokhutjes om in te slapen, alles is voorzien. Heel vriendelijke meneer bij het ontvangst die nog eens meeliep naar het hutje om alles te tonen. Heel goed onderhouden. Niets op aan te merken.

Jolien uit België
Lekker rustig

"Lekker rustig"

Lekker rustig en een uitval weg naar vele toeristische plekken in de omgeving. Heel vriendelijk personeel bij de receptie.

Bert uit Utrecht
Geweldige host

"Geweldige host"

Een hele flexibele houding van de host. Wij konden namelijk later dan normaal inchecken, vanwege prive omstandigheden. Alles was tot in de puntjes voor ons geregeld.

Wesley uit Amersfoort
Ook leuk voor de kinderen

"Ook leuk voor de kinderen"

Lekker rustig en een uitval weg naar vele toeristische plekken in de omgeving. Heel vriendelijk personeel bij de receptie.

Dirk en Elly uit Diedam