+31 (0) 518 725 000
Woodlodge

De Woodlodge kent een gebogen ontwerp dat direct in het oog springt. De vorm doet denken aan de woonwagens waarin zigeuners in een romantisch verleden door heel Europa trokken, maar daarmee houdt de vergelijking dan ook op. De voorzieningen zijn namelijk helemaal van deze tijd, tot een WiFi-netwerk aan toe. U krijgt gegarandeerd het echte kampeergevoel, met het comfort dat u van thuis gewend bent.

In de verwarmde, vurenhouten hut is een complete keukeninrichting mogelijk met een 2-pits kooktoestel, koelkast, wasbak en andere keukenaccessoires. Ook beschikt het chalet over een eigen badkamer met toilet en douche.

De sfeervolle enkele kamer van biedt afhankelijk van de indeling met gemak ruimte aan 2 tot 4 personen. Eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden, hoogslapers, een zithoek, eettafel met stoelen; alles is mogelijk. Het chalet meet dan ook maar liefst 21 vierkante meter.

Het terrasje onder de luifel staat garant voor zomeravonden vol gezelligheid, terwijl het verblijf in de winter uitstekend geschikt is om knus met familie of vrienden binnen door te brengen. Het dubbelglas, de efficiënte isolatie en de aangename ledverlichting maken uw verblijf ook in de koude wintermaanden bijzonder aangenaam.

Al vanaf €15.550,00 bent u in het bezit van deze prachtige woodcabin!

Woodlodge

  • Geschikt voor 4 personen
  • Oppervlakte van 21m2
  • Enkele kamer
  • Toilet & douche
  • Kookplaat, koelkast & combimagnetron
Vanaf € 15.550,-
Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op
Super verblijf

"Super verblijf"

Hele mooie blokhutjes om in te slapen, alles is voorzien. Heel vriendelijke meneer bij het ontvangst die nog eens meeliep naar het hutje om alles te tonen. Heel goed onderhouden. Niets op aan te merken.

Jolien uit België
Lekker rustig

"Lekker rustig"

Lekker rustig en een uitval weg naar vele toeristische plekken in de omgeving. Heel vriendelijk personeel bij de receptie.

Bert uit Utrecht
Geweldige host

"Geweldige host"

Een hele flexibele houding van de host. Wij konden namelijk later dan normaal inchecken, vanwege prive omstandigheden. Alles was tot in de puntjes voor ons geregeld.

Wesley uit Amersfoort
Ook leuk voor de kinderen

"Ook leuk voor de kinderen"

Lekker rustig en een uitval weg naar vele toeristische plekken in de omgeving. Heel vriendelijk personeel bij de receptie.

Dirk en Elly uit Diedam