+31 (0) 518 725 000

Ingang & receptie

Zodra u op ons park aankomt en het receptiegebouw binnenstapt, zullen onze enthousiaste medewerkers er alles aan doen om een bijzonder aangenaam verblijf te garanderen. Zij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen. Check snel in en ontvang zonder oponthoud alle informatie die u nodig heeft om uw tijd bij Waadhoeke Resort memorabel te maken. De receptie is dagelijks geopend en de openingstijden vindt u onder het menukopje “Contact”.

Toeristeninformatiepunt & fietsverhuur

Onze receptiemedewerkers helpen u graag op pad. Hier kunt u verschillende fiets- en wandelroutes krijgen. Ga zo ver als u maar wilt, met routes van vijf, tien en twintig kilometer. Loopt of fietst u liever naar een bestemming, vraag dan naar activiteiten in de buurt en ontvang een folder met alle informatie.

Bij de receptie kunt u ook fietsen huren, zodat u ten volle van de omgeving kunt genieten. Zoek de stilte op in Nationaal Park De Oude Venen, zoef langs de meren of trek erop uit en verken de stad Leeuwarden. Rijwielverhuur Zandberg verhuurt al meer dan 25 jaar fietsen in de omgeving van Franeker en zal deze bij ons op het park voor u komen afleveren. U kunt zo opstappen en op weg rijden!

Draadloos internet

Blijft u liever op het park, dan kunnen gasten van Waadhoeke Resort kosteloos gebruikmaken van het WiFi-netwerk. Ook op vakantie mist u zo niks. Nieuws, sociale media, films en televisieseries gaan zelfs tijdens het ontspannen niet aan u voorbij.

Wilt u juist even weg van alles, ook dan zit u bij Waadhoeke Resort goed. Aan het gebruik van het WiFi-netwerk zijn geen extra kosten verbonden. U zit dus nergens aan vast en betaalt niet voor een dienst waar u geen gebruik van maakt.

U hoeft niet in te loggen en kunt meteen online gaan.

Sanitair gebouw

Voor de kamperende bezoekers hebben wij een sanitair gebouw met twee douches en twee toiletten ingericht. Zo krijgt u een echte kampeerbeleving, maar behoudt u toch toegang tot schone sanitaire voorzieningen. Fris blijven is dan ook op onze kampeervelden geen probleem. Zeker na een dag in het zwembad of op de nabijgelegen sportvelden kan een douche een ware verademing zijn. Het gebouw is bovendien makkelijk bereikbaar, dus ook op uw badslippers bent u er zo!

Wasserette

Maak gebruik van de wasserette die op het park aanwezig is en loop er gedurende uw hele verblijf fris bij. Een wijntje op uw eigen terras, een uitnodigende speeltuin, zonnebrand aan de rand van het zwembad; vervelende vlekken liggen overal op de loer. Deze hoeven uw dag en uw kleding niet te verpesten. Terwijl u tot rust komt op ons park of in de omgeving, draait u wanneer u maar wilt een wasje. Vuile was stapelt zich niet op, zodat u ook bij thuiskomst nog net iets langer kunt ontspannen.

De wasmachines en droger werken op munten die bij de receptie tegen betaling verkrijgbaar zijn.

Milieustraat

Als u afval kwijt wilt, hoeft u niet lang te zoeken. Op Waadhoeke Resort staan namelijk drie huisvuilcontainers, maar ook een glasbak en een bak voor groenafval. Op deze manier houden wij het afval netjes gescheiden en dragen wij samen bij aan een duurzame wereld, zonder dat u de wandelschoenen hoeft aan te trekken om zelf op zoek te gaan naar deze voorzieningen.

Parkeren

Mocht u op eigen gelegenheid ons park bezoeken, dan kunt u natuurlijk ook uw auto bij ons parkeren. De parkeerplaats is open voor zowel recreanten als bezoekers. Hier kan de auto ook blijven staan wanneer u te voet of met de fiets erop uit gaat. Daar is in de buurt immers ruim gelegenheid voor.