+31 (0) 518 725 000

Ingang & receptie

Zodra u op ons park aankomt en het receptiegebouw binnenstapt, zullen onze enthousiaste medewerkers er alles aan doen om een bijzonder aangenaam verblijf te garanderen. Zij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

De receptie is dagelijks geopend en de openingstijden vindt u onder het menukopje “Contact”.

Toeristeninformatiepunt

Bij de receptie zijn verschillende folders aanwezig van activiteiten in de buurt.

Wasserette

Maak gebruik van de wasserette die op het park aanwezig is en loop er gedurende uw hele verblijf fris bij. Een wijntje op uw eigen terras, een uitnodigende speeltuin, zonnebrand aan de rand van het zwembad; vervelende vlekken liggen overal op de loer. Deze hoeven uw dag en uw kleding niet te verpesten. Terwijl u tot rust komt op ons park of in de omgeving, draait u wanneer u maar wilt een wasje. Vuile was stapelt zich niet op, zodat u ook bij thuiskomst nog net iets langer kunt ontspannen.

De wasmachines en droger werken op munten die bij de receptie tegen betaling verkrijgbaar zijn.

Milieustraat

Als u afval kwijt wilt, hoeft u niet lang te zoeken. Op Waadhoeke Resort staan namelijk drie huisvuilcontainers, maar ook een glasbak en een bak voor groenafval. Op deze manier houden wij het afval netjes gescheiden en dragen wij samen bij aan een duurzame wereld, zonder dat u de wandelschoenen hoeft aan te trekken om zelf op zoek te gaan naar deze voorzieningen.

Parkeren

Mocht u op eigen gelegenheid ons park bezoeken, dan kunt u natuurlijk ook uw auto bij ons parkeren. De parkeerplaats is open voor zowel recreanten als bezoekers. Hier kan de auto ook blijven staan wanneer u te voet of met de fiets erop uit gaat. Daar is in de buurt immers ruim gelegenheid voor.